top of page

Alible3 Group

Public·70 members

Макар Слипченко
Макар Слипченко

Історія у вишивці,- як шеврони розповідають про нас

Ми часто не помічаємо, як дрібниці формують враження. Але саме такі речі, як нашивки та шеврони, здатні сказати про людину більше, ніж слова. Це не просто шматок тканини з візерунком — це символ, знак, інколи навіть частина історії.

Колись я вперше звернув увагу на шеврон, побачивши його на куртці знайомого мотоцикліста. Він сказав: "Це не просто декор — це пам’ять про дорогу, якою я проїхав". І тоді я зрозумів, що шеврони бувають дуже різними: для клубів, компаній, служб, подій — і кожен із них має свій сенс.

Саме тому останнім часом ця тема мені особливо цікава https://print-logotip.com.ua/ua/p1612074192-izgotovlenie-shevronov-nashivok.html Виготовлення шевронів і нашивок стало не лише практичним рішенням для робочого одягу, а й способом ідентифікації, стилю і навіть мистецтвом. Хтось замовляє для форменого одягу, хтось для військового підрозділу, а хтось просто хоче виразити свою індивідуальність на куртці чи рюкзаку.

Компанія "Твій Дизайн" виконує замовлення будь-якої складності. Вони вміють зробити так, щоб твій логотип чи символ виглядав гідно й довговічно. І найважливіше — тут реально враховують побажання клієнта, а не просто "роблять по шаблону".

2 Views

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Alible3 Logo Big.png

Nourishing

Body, Soul, & Spirit

Alible3 | Nourishing Body, Soul, and Spirit

• Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page